Evenimente și facilități

Pensiunea Kokett vă oferă locația perfectă pentru organizarea evenimentelor deosebite, indiferent dacă este vorba de conferințe, nunți, botezuri sau aniversări. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un eveniment memorabil, iar facilitățile noastre și serviciile de înaltă calitate vă vor întâmpina cu brațele deschise.

Salile festive reprezintă un spațiu elegant și confortabil, conceput pentru a găzdui evenimente de diferite dimensiuni. Indiferent că este vorba de o conferință de afaceri sau o petrecere de nuntă grandioasă, sala noastră poate fi adaptată pentru a satisface nevoile și preferințele dumneavoastră. Echipată cu echipament audiovizual modern, suntem pregătiți să vă susținem în organizarea prezentărilor sau a spectacolelor.

Terasa Kokett este locul ideal pentru a vă bucura de o atmosferă relaxantă și de priveliști încântătoare. Amenajată cu gust, terasa poate fi transformată într-un spațiu romantic și fermecător pentru petrecerile de nuntă. Indiferent de anotimp, vă garantăm o ambianță plăcută și confortabilă, în care puteți petrece momente speciale alături de cei dragi.

Pentru a vă asigura că toate detaliile sunt perfect puse la punct, vă oferim și servicii de pregătire a meniului. Echipa noastră de bucătari talentați va crea preparate delicioase, folosind ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Indiferent de preferințele dumneavoastră culinare, vom dezvolta un meniu personalizat, adaptat la cerințele și gusturile dumneavoastră.

Ospătarii și barmanii noștri profesioniști vor fi alături de dumneavoastră în timpul evenimentului, asigurându-se că fiecare oaspete este servit cu amabilitate și că băuturile sunt pregătite într-un mod impecabil.

De asemenea, pentru a sărbători momente speciale, precum Crăciunul, Revelionul sau alte sărbători, organizăm petreceri și mese festive, unde puteți experimenta atmosfera magică a sărbătorilor alături de cei dragi.

La Pensiunea Kokett, ne asigurăm că evenimentele dumneavoastră devin amintiri de neuitat. Cu facilitățile noastre deosebite și serviciile profesionale, vă invităm să transformați orice ocazie într-un moment special, plin de bucurie și emoții.

Rezervări și contact

Pentru a obține informații suplimentare vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail.
Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o experiență de neuitat. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ofere asistență în stabilirea detaliilor evenimentului dumneavoastră sau pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.
Vă asigurăm că veți beneficia de servicii excelente și că vă veți simți ca acasă la Pensiunea Kokett.

Contact